Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Autor: Soňa Hudecová-Podhorná

Hotelové leto (opäť) v novom šate

Hotelové leto (opäť) v novom šate

Za úspechom turizmu treba hľadať investovanie a nové nápady

07.07.2016 | Aktuality

Zážitková gastronómia – strecha domu s pevnými základmi

Zážitková gastronómia – strecha domu s pevnými základmi

Čo má rád Jaromír Štefanovič

14.06.2016 | Aktuality

Bratislavskú gastroscénu posilnil Flamender

Bratislavskú gastroscénu posilnil Flamender

Za kvalitou jedla stoja aj malí slovenskí producenti mäsa, syrov a vína

12.06.2016 | Aktuality

Pivo varí už päťdesiatka „malých“

Pivo varí už päťdesiatka „malých“

Piaty ročník Slovenskej pivovarníckej akadémie rozdával ocenenia

07.06.2016 | Aktuality

Vareška z ruky do ruky

Vareška z ruky do ruky

Na gastronomickej scéne stále panuje veľká migrácia šéfkuchárov

23.05.2016 | Aktuality

Zabudnite na halušky, bryndza je šlágrom vo vysokej gastronómii

Zabudnite na halušky, bryndza je šlágrom vo vysokej gastronómii

Tradičnej slovenskej surovine pomohla móda lokálnych surovín. Pozrite si bryndzové nápady špičkových šéfkuchárov

07.05.2016 | TREND

Butikové hotely: Cíťte sa ako doma, prosím! Nájdete v TRENDE

Butikové hotely: Cíťte sa ako doma, prosím!

Za prívlastkom boutique sa neskrýva len osobitý interiér hotela, ale najmä empatia voči hosťovi

09.04.2016 | TREND

Hosťa láka (aj) exotika

Hosťa láka (aj) exotika

Povedľa trendu lokálnosti pôsobia cudzie suroviny ako príťažlivý detail

01.04.2016 | Aktuality

Krstiny nových hotelov

Krstiny nových hotelov

Aj v tomto roku sa na slovenskej scéne objaví niekoľko nováčikov

24.01.2016 | Aktuality

Najlepší hotelový rok

Najlepší hotelový rok

Spokojní hotelieri majú vážny problém – v službách pomaly nemá kto robiť

15.01.2016 | Aktuality

Drinky s čertovými rožkami Nájdete v TRENDE

Drinky s čertovými rožkami

Punč, grog, varené víno, hriatô… Keď okná pokreslil srieň a ortuť teplomera klesá pod nulu, teplé alkoholické nápoje „idú na dračku“.

13.01.2016 | TREND

Reštaurácie sa obliekli do jesenno-zimných chutí Nájdete v TRENDE

Reštaurácie sa obliekli do jesenno-zimných chutí

Väčšina zariadení už zmenila či obohatila svoju gastronomickú à la carte ponuku

12.12.2015 | TREND