Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Autor: Soňa Hudecová-Podhorná

Vareška z ruky do ruky

Vareška z ruky do ruky

Na gastronomickej scéne stále panuje veľká migrácia šéfkuchárov

23.05.2016 | Aktuality

Zabudnite na halušky, bryndza je šlágrom vo vysokej gastronómii

Zabudnite na halušky, bryndza je šlágrom vo vysokej gastronómii

Tradičnej slovenskej surovine pomohla móda lokálnych surovín. Pozrite si bryndzové nápady špičkových šéfkuchárov

07.05.2016 | TREND

Butikové hotely: Cíťte sa ako doma, prosím! Nájdete v TRENDE

Butikové hotely: Cíťte sa ako doma, prosím!

Za prívlastkom boutique sa neskrýva len osobitý interiér hotela, ale najmä empatia voči hosťovi

09.04.2016 | TREND

Hosťa láka (aj) exotika

Hosťa láka (aj) exotika

Povedľa trendu lokálnosti pôsobia cudzie suroviny ako príťažlivý detail

01.04.2016 | Aktuality

Krstiny nových hotelov

Krstiny nových hotelov

Aj v tomto roku sa na slovenskej scéne objaví niekoľko nováčikov

24.01.2016 | Aktuality

Najlepší hotelový rok

Najlepší hotelový rok

Spokojní hotelieri majú vážny problém – v službách pomaly nemá kto robiť

15.01.2016 | Aktuality

Drinky s čertovými rožkami Nájdete v TRENDE

Drinky s čertovými rožkami

Punč, grog, varené víno, hriatô… Keď okná pokreslil srieň a ortuť teplomera klesá pod nulu, teplé alkoholické nápoje „idú na dračku“.

13.01.2016 | TREND

Reštaurácie sa obliekli do jesenno-zimných chutí Nájdete v TRENDE

Reštaurácie sa obliekli do jesenno-zimných chutí

Väčšina zariadení už zmenila či obohatila svoju gastronomickú à la carte ponuku

12.12.2015 | TREND

Slováci (stále) milujú lososa

Slováci (stále) milujú lososa

Kuchárske tajomstvá ružovej ryby odkrýval D. R. Madsen

09.12.2015 | Aktuality

Slovensko uchopilo európske hotelové zlato

Slovensko uchopilo európske hotelové zlato

Jednu z desiatich cien HHE Awards ´16 obhájila trenčianska Elizabeth

19.11.2015 | Aktuality

Obedové menučká (ne)kazia imidž Nájdete v TRENDE

Obedové menučká (ne)kazia imidž

Reštaurácie nahrádzajú rozpadnutý systém závodného stravovania, ale využívajú rôzne koncepty a filozofie

08.11.2015 | TREND

Hotely lákajú na školenia a zážitky

Hotely lákajú na školenia a zážitky

Po dobrej sezóne chytili ubytovacie a stravovacie zariadenia druhý dych

21.10.2015 | Aktuality