Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Autor: Soňa Hudecová-Podhorná

Ministerstvo sa pochválilo návštevnosťou Slovenska

Ministerstvo sa pochválilo návštevnosťou Slovenska

Na správnosti zrušenia SACR trvá, novú inštitúciu neplánuje

16.07.2019 | Relax

Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie

Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie

Reštaurácie a hotely hľadajú ekologickejšie alternatívy

24.06.2019 | Aktuality

Eufórii podobné pocity vo mne nevyvolávajú príjmy hotela

Eufórii podobné pocity vo mne nevyvolávajú príjmy hotela

Čo má rada Anna Labošová

12.05.2019 | Aktuality

Vianoce a Silvester doma či v hoteli? Zvyky sa menia

Vianoce a Silvester doma či v hoteli? Zvyky sa menia

Kto chce stráviť koniec roka v horách, musí objednávať hotel už v lete

19.12.2018 | Aktuality

Ako sa kradne zamestnanec? Niekedy stačí aj 50 eur naviac

Ako sa kradne zamestnanec? Niekedy stačí aj 50 eur naviac

Iný systém vzťahu zamestnávateľ-škola-žiak má riešiť nedostatok personálu 1

20.09.2018 | Aktuality

Jedálny lístok (už) nie je biblia

Jedálny lístok (už) nie je biblia

Trend sezónnosti surovín predpokladá aj častejšie zmeny a la carte

05.07.2018 | Aktuality

Citová väzba k regiónu je pre hoteliera veľkou motiváciou

Citová väzba k regiónu je pre hoteliera veľkou motiváciou

Čo má rada Sylvia Manduľáková

01.06.2018 | Aktuality

Čo má mať dobrý kuchár? Len nadanie nestačí

Čo má mať dobrý kuchár? Len nadanie nestačí

Čo má rád Štefan Benďák

17.04.2018 | Aktuality

Slovenskí kuchári si robili v zahraničí meno

Slovenskí kuchári si robili v zahraničí meno

Druhé miesto v súťaži 19 krajín získal Peter Braho z Liptovského Dvora

11.04.2018 | Aktuality

Svadobnú scénu (opäť) posilní Kaštieľ Studené

Svadobnú scénu (opäť) posilní Kaštieľ Studené

Gastronómiu bude viesť niekoľkonásobný kuchár roka Igor Čehy

10.02.2018 | Aktuality

Čo sa dá naučiť od michelinovského šéfkuchára?

Čo sa dá naučiť od michelinovského šéfkuchára?

U Romana Paulusa z Alcronu Jaromír Štefanovič z Arcadie napríklad zistil, že v kuchyni môže vládnuť pohoda

22.01.2018 | Aktuality

Dve mená pre jedno miesto. Prečo sa volá hotel a reštaurácia inak?

Dve mená pre jedno miesto. Prečo sa volá hotel a reštaurácia inak?

Samostatný názov hotelovej reštaurácie prináša výhody

27.12.2017 | Aktuality