Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Autor: Jarmila Horváthová (jh)

Napíšte mi email

Nespresso expanduje, príde aj na Slovensko

Nespresso expanduje, príde aj na Slovensko

Spoločnosť k doterajším 64 krajinám pridá 17 ďalších

22.06.2017 | Aktuality

Nadávky na hygienikov sa za rok zmenili na chválospevy

Nadávky na hygienikov sa za rok zmenili na chválospevy

Novela „tatarákovej“ vyhlášky vracia ľuďom biftek, reštauráciám uľahčuje život

21.06.2017 | TREND

Turizmus – jeden z motorov nemeckej ekonomiky

Turizmus – jeden z motorov nemeckej ekonomiky

Odvetvie zamestnáva viac ľudí ako automobilový priemysel

15.06.2017 | TREND

Medusa Group sa prebrala, ohlásila novú expanziu

Medusa Group sa prebrala, ohlásila novú expanziu

V pláne sú tri reštaurácie a štyri kantíny. Niektoré už fungujú 3

14.06.2017 | Aktuality

Ako sa robí gastrofestival v réžii mesta

Ako sa robí gastrofestival v réžii mesta

Jahodová Nitra je akcia, ktorá je na Slovensku ojedinelá

10.06.2017 | Aktuality

Návrat surového mäsa na taniere hostí

Návrat surového mäsa na taniere hostí

Novela vyhlášky platí od dnes, okrem tataráku oficiálne povoľuje napríklad aj sous vide

01.06.2017 | Aktuality

Najlepší rakúski kuchári varia na vidieku

Najlepší rakúski kuchári varia na vidieku

Kam sa ísť u susedov najesť, ak chcete výnimočnú kuchyňu

30.05.2017 | Aktuality

Dovolenka trochu inak. Vybrali sme tipy na letné cestovanie po Slovensku

Dovolenka trochu inak. Vybrali sme tipy na letné cestovanie po Slovensku

Pozrite sa na miesta, ktoré nie sú priveľmi navštevované, no neuberá im to na šarme

27.05.2017 | TREND

Zvláštna príťažlivosť ružového šampanského

Zvláštna príťažlivosť ružového šampanského

V Bratislave sa degustovalo jedno z najlepších na svete

27.05.2017 | Víno

Svetová kuchárska špička nebola nikdy bližšie Slovensku

Svetová kuchárska špička nebola nikdy bližšie Slovensku

V rakúskom Grazi bude kuchárske sympózium Chefsdays

24.05.2017 | Aktuality

Medzi európskymi someliermi roka sa nestratil ani Slovák

Medzi európskymi someliermi roka sa nestratil ani Slovák

Slovenskému zástupcovi tesne uniklo európske semifinále

22.05.2017 | Víno

Vinár Svetík: Aj víno z

Vinár Svetík: Aj víno z "horšieho" ročníka môže prekvapiť.

Levický vinár Ján Svetík hovorí, že má rád komplikované odrody

22.05.2017 | Víno