Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Autor: Jarmila Horváthová (jh)

Napíšte mi email

Mnohé slovenské vína sú svetové, ale svet o nás nevie

Mnohé slovenské vína sú svetové, ale svet o nás nevie

Bez vinárskeho marketingu sa na zahraničných trhoch presadzuje ťažko

14.11.2019 | Víno

Vinárska rodina, ktorá ovplyvnila spisovateľov aj prezidentov

Vinárska rodina, ktorá ovplyvnila spisovateľov aj prezidentov

Na Slovensko príde potomok jedného z najstarších vinárskych rodov Toskánska

12.11.2019 | TREND

Únik zo všedných dní môže vyzerať aj takto

Únik zo všedných dní môže vyzerať aj takto

Na Malorke majú hotel, ktorý vyzerá ako pre hippies, klientela je ale úplne iná

12.11.2019 | Aktuality

Nóbl večera sa dá urobiť aj - v lanovke

Nóbl večera sa dá urobiť aj - v lanovke

Lyžiarske strediská pred sezónou vymýšľajú, ako hosťom spríjemniť pobyt

10.11.2019 | Aktuality

Prečo je víno v našich reštauráciách také drahé?

Prečo je víno v našich reštauráciách také drahé?

Slovenské vína sú v podnikoch luxusný tovar – aspoň podľa cien 2

06.11.2019 | Víno

Prešpikovaná atrakciami. Záhrada Afriky je úplne na juhu

Prešpikovaná atrakciami. Záhrada Afriky je úplne na juhu

Uniknite z nevľúdnosti sychravej európskej neskorej jesene do začínajúceho sa afrického leta 1

02.11.2019 | TREND

Sieť Kempinski rozširuje svoje portfólio

Sieť Kempinski rozširuje svoje portfólio

Uzavrela strategické partnerstvo, vytvorila novú značku a mieri do New Yorku

02.11.2019 | Aktuality

Najlepší someliér Slovenska je spoza Moravy

Najlepší someliér Slovenska je spoza Moravy

Karel Prokeš získal titul majstra someliérov ČR aj SR

29.10.2019 | Víno

Hviezdy ukazovali, čo všetko sa dá v kuchyni využiť

Hviezdy ukazovali, čo všetko sa dá v kuchyni využiť

Kulinárske sympózium Gastronomy Slovakia bolo aj o Zero waste

27.10.2019 | Aktuality

Najväčšia gastroskupina robí veľké zmeny

Najväčšia gastroskupina robí veľké zmeny

Medusa Group mení názov, logo, sídlo aj stratégiu

25.10.2019 | Aktuality

Poznáme najlepšieho hoteliera Slovenska 2019

Poznáme najlepšieho hoteliera Slovenska 2019

Hotelierom roka sa stal Róbert Tóth, riaditeľ hotela Radisson Blu Carlton

23.10.2019 | Aktuality

Ak chcete nájsť svetových vinárov, navigácia nestačí

Ak chcete nájsť svetových vinárov, navigácia nestačí

Prvé vína urobili pre vlastnú potrebu a viac-menej pre zábavu. Z každého päťdesiat litrov. Známi ich presvedčili, aby ich poslali na celoslovenskú vinársku súťaž. A na nej získali všetky zlaté medaily. Akosi tak sa začal príbeh jedného z najúspešnejších vinárstiev na Slovensku. 1

21.10.2019 | TREND