Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Autor: Igor Čehy

Jedlo, pri ktorom nemožno robiť kompromisy

Jedlo, pri ktorom nemožno robiť kompromisy

Podávanie tatárskeho bifteku je aj vec kuchárskej etiky

14.10.2016 | Aktuality

Nie je ryba ako ryba

30.10.2008 | TREND

Ovocné a zeleninové sorbety

19.06.2008 | TREND

Základy francúzskej gastronómie

03.04.2008 | TREND

Keď nie je jedálny lístok potrebný

23.11.2006 | TREND

Jedálny lístok je zrkadlo reštaurácie (1)

09.11.2006 | TREND

Nie je omáčka ako omáčka

28.09.2006 | TREND

Alkohol v kuchyni (2)

06.07.2006 | TREND

Kuchyňa labužníka: Alkohol v kuchyni (2)

Možno ním zjemniť omáčky, dať inú chuť dezertom

03.07.2006 | Víno

Kuchyňa labužníka: Alkohol v kuchyni

Súčasť modernej gastronómie, v slovenskej kuchyni veľmi nevyužívaná

09.06.2006 | Víno

Alkohol v kuchyni

08.06.2006 | TREND

Pochúťky zo surových rýb

11.05.2006 | TREND