Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Gastrobiznis chutí, ročne pribúdajú stovky reštaurácií a krčiem. Kuchári ale chýbajú

29.05.2019 | Adrián Berecz

Diskusia (4 reakcie) Pravidlá diskusie

29.05.2019 | procesbb

citajte znova a znova mozno vas po 100.x nieco uderi do oci ba az do modzogana: "ročne pribúda stovky reštaurácií a krčiem"

29.05.2019 | HromBlesk

20% populácie z TN kraja študuje hot akademiu alebo služby v rešt atd..napriek tomu chýbajú zúfalo čašníci, recepční, kuchári...lebo všetci sa zbalia a idú preč. Prečo..lebo majitelia reštaurácií ich nezaplatia. Kašlú ne nich a zdierajp ich. Na dovolenke minuly rok na Achesee ma obsluhovala baba z Popradu hovorila nemecky y anglicky a povedala mi ..keby mi niekto v Poprade dá 800-900 EUR čistého tak bežím domov k mame. Počujte dobre..baba s dvoma jazykymi nezarobí u nás 800 EUR...a ceny v hoteli su také isté ako v Rakúsku. tak o čom to hovorí. No o majiteľoch.

29.05.2019 | daniela 666

No, majitelia reštík si potom musia dať západné ceny, aby uživili týchto ľudí. A jasné, tí zo zahraničia by boli super. Ale, ktorý slovák je ochotný zplatiť za službu? Nuž, je ich málo...

29.05.2019 | HromBlesk

a neblížia sa??? nenaješ sa v taliansku za 10 EUR?? aké už máš dnes menu ? 5 EUR a viac. v USA diners 11 USD jedlo čo nezješ... CHod na svah do JAsnej... polievka a jedlo ako v Rakúsku.