Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Kvalitná jahňacina zo Slovenska končí na talianskych stoloch

07.02.2016 | SITA

Diskusia (3 reakcie) Pravidlá diskusie

08.02.2016 | Moral Revival

aj u mňa v mrazáku. :-)

08.02.2016 | OliWer

A kde, prosím vás, má tá jahňacina končiť, keď Slováci sú schopní zjesť (1) kuracie prsia, (2) hovädziu sviečkovú a (3) bravčovú panenku. Odvážlivci si ešte dajú bravčové stehno a v polievke vyvarené hovädzie stehno. Všetko ostatné je pre Slováka (1) mastné alebo (2) smrdí.

08.02.2016 | noname2

to sa mi nezda lebo potom bi boli ludia na slovensku chudi?!?