Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Priemerný Slovák nechá v reštaurácii asi 500 eur ročne. Najviac míňajú Íri

18.01.2020 | TASR

Diskusia (5 reakcií) Pravidlá diskusie

18.01.2020 | peby2015

Aka firma taka analyza.. Wood & Co to su ti sraci za EEI , Kosit, vsetko tunelovane firmy zo schrankou na Cypre

18.01.2020 | gejza77

aký "ekonomický týždenník", taká analýza :-) :-)

20.01.2020 | salamoon

analyza ukazala, ze ak by mal stravný lístok hodnotu nie 4, ale 8e, tak je to asi 1,000e rocne

18.01.2020 | HitMe

Ak ma Hascak s Kocnerom Hranolom a Basternakom spolu 5 milionov zlatych tehliciek, tak logikou tohto periodika a tretotriednej analyticky zo stvrtotriednej private equity ma kazdy Slovak doma jednu zlatu tehlicku

19.01.2020 | Roman Kanala

Tak je definovaný priemer. Čo je na tom?