Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Šéf Regal Burger: Študentov vieme vyškoliť rýchlejšie, než preučiť starého kuchára

07.03.2019 | Jozef Tvardzík

Diskusia (16 reakcií) Pravidlá diskusie

07.03.2019 | salamoon

take "originalne" ospravedlnenie vekovej diskriminacie som este nepocul

07.03.2019 | zakaznik

Ľavičiari blúznia o diskriminácii.
Ľudia z praxe a reálneho života vedia, že priemerný vš brigádnik je na manuálnu prácu schopnejší, než priemerný pracovník s absolvovanou len strednou školou.

07.03.2019 | salamoon

vymyslel si dalsiu verziu ? ...a ja dam nejaku... vies preco je v shared services centrach vekovy priemer 30r. ?... lebo 40tnik uz nedokaze ani sediet, nieto este tukat do klaves pocitaca...

07.03.2019 | zakaznik

Ja nepracujem v social justice think-tanku, takže si nevymýšľam, ale píšem moje pracovné skúsenosti.

07.03.2019 | dubovam

vidis, pritom stacilo aby povedal "kuchar" a nie "stary kuchar" a vsetko by bolo tak ako hovoris

07.03.2019 | cimro

Z mojej vlastnej skúsenosti viem že väčšina brigádníkov je manuálne denglavá,vôbec som nepostrehol veľký rozdiel medzi vš a stredoškolákmi,skôr naopak.

08.03.2019 | HlasNaHlas

blobsť. absolvenstui vš sú oveľ ľavorukejší, než hociktorý absolvent strednej školy, pokiaľ ido prácu v kuchynim za pokladňou, obsluhe alebo v sklade. dkokonca sú streoškoláci rýchlejší aj v menej náročných mašleinových operáciách

07.03.2019 | cimro

presne tak,ale nájsť dnes dobrého kuchára je veľký problém.Uplácat hamburger im dokáže aj cvičená opica,to nie je žiadna veľká gastronmia.Ale dobrého kuchára do podniku, len tak ľahko nevyškolíš.

07.03.2019 | Emasculate

Vysvetli mi niekto co je ‘kvalitny burger’, okrem super grafiky cedul a instragranoveho vyzoru burgeru.

Mam za to ze pokial maso nieje z dva tyzdne mrtvej polskej kravy tak je burger ako burger, a fakticky jediny rozdiel robi omacka.

07.03.2019 | rmaly

neviem ako kvalitny, ale chutny burger je asi hlavne o kombinacii chuti (nie precapany, nie suchy)... regal burger mi teda rozhodne nejak chutny nepripadal, na to je omnoho viac kandidatov (minimalne v BA a okoli)...

07.03.2019 | IvanPe

Regal burger nie je nicim vynimocny, snad iba marketingom. A mnozstvo ludi pohybujucich sa v kuchyni mi nikdy neprislo ako dobre zaskoleny zohrany orchester, naopak. (Aupark BA)
A uz vobec nehovoriac o tom, ze k priprave hamburgera netreba kucharov, to je presne ten dovod preco moze byt McD taky ziskovy.
Podla definucie tych panov je startup kazda zacinajuca firma co robi marketing po americku.
Za reklamny clanok by mala redakcia pytat peniaze.

08.03.2019 | HlasNaHlas

podla mna si ch uz davno vypytala...

04.09.2019 | Lukana

aj moj syn sa uči za kuchara a velmi vela si nakupil tu https://profikuchar... a jak oblečenie, tak nože, hrnce a všetko