Ako sa vyrába Tatranský čaj

Vyššie obsahy alkoholu sú doménou kežmarskej likérky Karloff. Podnik v súčasnosti vyrába až štrnásť druhov čajovo-bylinného likéru Tatratea v širokej palete obsahov alkoholu od 17 po 72 percent, no najpredávanejšie sú stále vôbec tie najsilnejšie. Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrábajú.
Prečítajte si aj článok o tom,kde sa končia hranice najostrejších liehovín a predstavenie výrobcov Tatranského čaju v seriáli o rodinných firmách

Biely čaj je najmladší čaj s vysokým podielom antioxidantov, má nízky obsah teínu

Biely čaj je najmladší čaj s vysokým podielom antioxidantov, má nízky obsah teínu

Čajové extrakty na miešanie likérov si Karloff robí sám z čajov dovážaných z mnohých častí sveta.

Zdroj: Karloff