Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: reštaurácia

Tento podnik je oázou chutného jedla v Modre

Tento podnik je oázou chutného jedla v Modre

Pavúk - wine restaurant

13.08.2017 | Reštaurácie

Čínska reštaurácia čelí kritike, zľavy rozdávala podľa veľkosti pŕs

Čínska reštaurácia čelí kritike, zľavy rozdávala podľa veľkosti pŕs

Zákazníčky s bujnejším poprsím dostali k účtu väčšiu akciu ako menej obdarené ženy

12.08.2017 | Relax

Ku každému jedlu iné pivo, aj tak môže vyzerať párovanie

Ku každému jedlu iné pivo, aj tak môže vyzerať párovanie

V UFO watch. taste.groove sa venujú nielen snúbeniu jedla a vína

11.08.2017 | Aktuality

Otestovali sme, ako sa varí u „exministra Počiatka“

Otestovali sme, ako sa varí u „exministra Počiatka“

Donovalský pivovar otvorili vo februári minulého roka a hneď zaujal spájaním s osobou bývalého ministra.

07.08.2017 | Reštaurácie

Toto je 12 najlepších reštaurácií vo Vysokých Tatrách

Toto je 12 najlepších reštaurácií vo Vysokých Tatrách

Overené tipy na podniky, kde by vás nemali sklamať, aj na kulinárske zážitky 3

06.08.2017 | Aktuality

Reštaurácia v centre Bratislavy, ale s dovolenkovým feelingom

Reštaurácia v centre Bratislavy, ale s dovolenkovým feelingom

Brasserie La Marine

05.08.2017 | Reštaurácie

Do Termálu treba prísť poriadne hladný, na porciách nešetria

Do Termálu treba prísť poriadne hladný, na porciách nešetria

Hotel Termál - reštaurácia

30.07.2017 | Reštaurácie

Na Dunaji pribudla nová reštaurácia

Na Dunaji pribudla nová reštaurácia

Prísť až k nej sa dá nielen pešo, na bicykli alebo autom, ale aj loďou 1

25.07.2017 | Aktuality

Príjemná zástavka na dobré jedlo (nielen) pre golfistov

Príjemná zástavka na dobré jedlo (nielen) pre golfistov

Hotel Sv. Ľudmila-reštaurácia v Skalici

21.07.2017 | Reštaurácie

Superregionálne potraviny: Šéfkuchár nastoľuje nový trend v gastronómii

Superregionálne potraviny: Šéfkuchár nastoľuje nový trend v gastronómii

Skupina ľudí, ktorej nie je jedno, čo jedia, sa zväčšuje aj na Slovensku, tvrdí majiteľ reštaurácie Afrodita

09.06.2017 | Podnikanie

Pokutu za nedojedené jedlo už môžete dostať aj v Česku Gazduj

Pokutu za nedojedené jedlo už môžete dostať aj v Česku

Pražská reštaurácia sa proti plytvaniu rozhodla bojovať kurióznym spôsobom 9

06.06.2017 | Gazduj

Riadenie a vedenie nie je to isté

Riadenie a vedenie nie je to isté

12.10.2016 | TREND