Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: Jaroslav Židek

Za takúto kuchyňu sa v zahraničí získavajú „Michelini“

Za takúto kuchyňu sa v zahraničí získavajú „Michelini“

Riverbank Restaurant

22.09.2019 | Reštaurácie

To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu

To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu

Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám

11.02.2019 | Aktuality

Našiel dieru na trhu. Najprv nosil hríby Židekovi, teraz zásobuje 150 reštaurácií

Našiel dieru na trhu. Najprv nosil hríby Židekovi, teraz zásobuje 150 reštaurácií

Profesionálny hubár Erik Valentovič nemá núdzu o odberateľov, zásobuje desiatky popredných slovenských reštaurácií 15

01.09.2018 | TREND

Žídek: Asi si na hraniciach otvorím stánok s rezňami Otvorene

Žídek: Asi si na hraniciach otvorím stánok s rezňami

Porozprával aj o tom, ako si on vyberá na dovolenke reštauráciu, kam sa pôjde najesť 3

02.08.2018 | Relax

Ako zistíte, že reštaurácia ide dole kopcom?

Ako zistíte, že reštaurácia ide dole kopcom?

Ktoré najčastejšie chyby robia ich prevádzkovatelia, zhrnul Jaroslav Žídek

13.07.2018 | Aktuality

Jaroslav Žídek: Nastal čas, aby som zmenil život Rozhovor

Jaroslav Žídek: Nastal čas, aby som zmenil život

Budúcnosť majú malé podniky s kvalitným jedlom a osobným prístupom, myslí si známy šéfkuchár a podnikateľ Jaroslav Žídek 4

26.12.2016 | TREND

Saudský princ vie, že život v záhaľke rozloží každú spoločnosť

Saudský princ vie, že život v záhaľke rozloží každú spoločnosť

Mohammed Bin Salman predložil svoju víziu ako vyrovnať rozpočet a postaviť sa hrozbe úpadku krajiny aktívne na odpor 12

17.12.2016 | TREND

Známy šéfkuchár Jaro Žídek odchádza z Albrechta

Známy šéfkuchár Jaro Žídek odchádza z Albrechta

Štyri roky práce sedem dní v týždni – stačilo, hovorí šéfkuchár a majiteľ úspešnej reštaurácie 3

23.11.2016 | Aktuality