Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: Poctivci v jedle

Majiteľ Café Štefánik: Krčma tretej cenovej vám zarobí lepšie než slušná reštaurácia Poctivci v jedle

Majiteľ Café Štefánik: Krčma tretej cenovej vám zarobí lepšie než slušná reštaurácia

Viktor Mészáros vybudoval kaviareň, ktorá má štýl a zároveň plní edukačnú funkciu 18

15.07.2019 | Firmy

Makovice v Stupave: Keď komunita desiatok rodín žije v súlade s prírodou Poctivci v jedle

Makovice v Stupave: Keď komunita desiatok rodín žije v súlade s prírodou

Gastrokoncept združenia mladých ľudí sa snaží prepájať ekologický pohľad na svet s rodičovstvom pri káve a vegetariánskom jedle

13.06.2019 | Relax

Večera v skate parku alebo v divadle? Koncept gastra Forbidden Taste skončil Poctivci v jedle

Večera v skate parku alebo v divadle? Koncept gastra Forbidden Taste skončil

Mladí Slováci vytvorili v Prahe koncept zážitkovej gastronómie, ale chcú sa posunúť ďalej

16.04.2019 | Firmy

Foodbloger Čoje: Posty o jedle sú to najľahšie písanie, aké som v živote robil Rozhovor

Foodbloger Čoje: Posty o jedle sú to najľahšie písanie, aké som v živote robil

Daniel Feranec je nepísaným expertom na streetfood a cez sociálne siete ho sledujú tisíce fanúšikov, ktorým ovplyvňuje chute 2

08.04.2019 | Relax

Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie Poctivci v jedle

Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie

Manželská dvojica si v Trnave otvorila bistro, ktoré stojí na zbierke receptov z ich gastrotripov 1

08.03.2019 | Relax

Richtár Jakub: Ako sa z elektrikára v Slovnafte stal pivovarník Poctivci v jedle

Richtár Jakub: Ako sa z elektrikára v Slovnafte stal pivovarník

Ján Tribulík je majiteľom prvej krčmy v Bratislave, ktorá naštartovala trend remeselného piva 2

15.02.2019 | Relax

Výrobcovia koláčov Purista: Vypracovali manuál, ako sa má čašník správať Poctivci v jedle

Výrobcovia koláčov Purista: Vypracovali manuál, ako sa má čašník správať

Mária Krišová a Karol Ryník začínali v Košiciach. Presťahovaním do Bratislavy vraj hľadali aj pokojnejší život 1

30.01.2019 | Relax

Majiteľ vietnamskej reštaurácie: Podnikanie na Slovensku je ťažké Poctivci v jedle

Majiteľ vietnamskej reštaurácie: Podnikanie na Slovensku je ťažké

Reštaurácia Bamboo na Námestí SNP v Bratislave ponúka kuchyňu z autentického Vietnamu 17

18.01.2019 | Relax

Súrodenci chceli priniesť Taliansko do Bratislavy. Stoja za bistrom s autenticitou Poctivci v jedle

Súrodenci chceli priniesť Taliansko do Bratislavy. Stoja za bistrom s autenticitou

Beáta a Marco Bellandiovci stoja za tradičným talianskych bistrom Pane & Olio 2

17.12.2018 | Firmy

Vzdali sa práce v korporáte a otvorili „divné bistro“ Poctivci v jedle

Vzdali sa práce v korporáte a otvorili „divné bistro“

Bistro Polievočka v centre mesta ponúka chutné polievky pre kancelárskych ľudí 14

29.11.2018 | Firmy