Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: gastronómia

V lete je zelenina a ovocie čerstvé, ale čo jesť v zime?

V lete je zelenina a ovocie čerstvé, ale čo jesť v zime?

Blog Jarda Žídeka o príjemných zákutiach gastronómie

28.01.2020 | Aktuality

Vianoce nie sú len o kapustnici, kaprovi či zemiakovom šaláte

Vianoce nie sú len o kapustnici, kaprovi či zemiakovom šaláte

Blog Jarda Žídeka k príjemným veciam gastronómiie

20.12.2019 | Aktuality

Ťažký údel špičkovej gastronómie u nás

Ťažký údel špičkovej gastronómie u nás

Angels Restaurant

18.12.2019 | Reštaurácie

Nóbl večera sa dá urobiť aj - v lanovke

Nóbl večera sa dá urobiť aj - v lanovke

Lyžiarske strediská pred sezónou vymýšľajú, ako hosťom spríjemniť pobyt

10.11.2019 | Aktuality

Nie je ryba ako ryba, nie každá má veľa kostí

Nie je ryba ako ryba, nie každá má veľa kostí

Šéfkuchár Jaroslav Žídek o príjemných zákutiach gastronómie

20.08.2019 | Aktuality

To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu

To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu

Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám

11.02.2019 | Aktuality

Ak chcete v gastronómii len zarobiť, ste na ceste zlyhať Použi rozum

Ak chcete v gastronómii len zarobiť, ste na ceste zlyhať

Simona Budinská v knihe Gastrolove študentom a začínajúcim podnikateľom odhaľuje triky, ktoré stoja za úspechom každej dobrej kaviarne či reštaurácie

02.02.2019 | TREND

Toto je 10 najlepších reštaurácií sveta

Toto je 10 najlepších reštaurácií sveta

La Liste uverejnila rebríček 1000 najlepších reštaurácií 3

07.12.2018 | Relax

(Pre)žiť v gastronómii s láskou? Ako na to, ukazuje nový projekt

(Pre)žiť v gastronómii s láskou? Ako na to, ukazuje nový projekt

Študentov sa snaží motivovať kniha s radami a príbehmi úspešných ľudí

25.11.2018 | Aktuality

Reštaurácie pre zvýšené príplatky nekončia, no skracujú otvárací čas a menu

Reštaurácie pre zvýšené príplatky nekončia, no skracujú otvárací čas a menu

Najviac zmeny ovplyvnili pekárne a malé gastroprevádzky, ktoré nie sú v centrách miest

11.10.2018 | Ekonomika

Žigov tretí podnikateľský balíček má osekať byrokraciu v gastrobiznise

Žigov tretí podnikateľský balíček má osekať byrokraciu v gastrobiznise

Zameria sa na administratívu pri otváraní nových prevádzok a prevádzkovaní pobočiek v gastronómii a v službách, ako aj na ich kontrolu 1

28.09.2018 | Podnikanie

Zachránia slovenských hotelierov Ukrajinci?

Zachránia slovenských hotelierov Ukrajinci?

Pri zamestnávaní ľudí z krajín na východ od nás panujú klišé 1

11.09.2018 | Aktuality