Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: ochrana osobných údajov

Zasielanie ponúk mailom a GDPR Poradňa

Zasielanie ponúk mailom a GDPR

Zákazník musí mať vždy možnosť odhlásiť sa z odberu reklamných letákov 4

10.04.2019 | Podnikanie

Máme za sebou prvý mesiac s GDPR. Podnetov pribudlo, no panika sa nekoná

Máme za sebou prvý mesiac s GDPR. Podnetov pribudlo, no panika sa nekoná

Pre dozorný Úrad na ochranu osobných údajov je to zatiaľ takmer business as usual

02.07.2018 | Ekonomika

Po 22 rokoch sa ochrana osobných údajov zmení. Čo to znamená? Naj podľa Leška

Po 22 rokoch sa ochrana osobných údajov zmení. Čo to znamená?

Komentátor TRENDU Marián Leško každý týždeň predstaví najzásadnejšiu tému, ktorej sa venujeme v aktuálnom vydaní

30.06.2017 | Ekonomika

Prichádza revolúcia v ochrane osobných údajov: Pozrite si 7 základných zmien

Prichádza revolúcia v ochrane osobných údajov: Pozrite si 7 základných zmien

Legislatíva začína platiť o rok, väčšina firiem ani nevie, že sa ich týka. Pozrite si najdôležitejšie zmeny 5

25.05.2017 | Ekonomika

Firma prelomí ochranu smartfónov za pár sekúnd, služby ponúka aj súkromníkom

Firma prelomí ochranu smartfónov za pár sekúnd, služby ponúka aj súkromníkom

Činnosť izraelskej spoločnosti vyvoláva obavy medzi ochrancami práv na súkromie

02.12.2016 | Technológie

Ako budú vyzerať nové pravidlá ochrany súkromia na internete Gazduj

Ako budú vyzerať nové pravidlá ochrany súkromia na internete

Používatelia si budú môcť po novom preniesť účet z jednej sociálnej siete na inú aj s dátami

30.05.2016 | Gazduj

Plynové vratky: Šeky dostanú ľudia vďaka výbušninám

Plynové vratky: Šeky dostanú ľudia vďaka výbušninám

Smer neváhal zmeniť zákon, ktorý dodávateľom prikázal poskytnúť prísne chránené osobné údaje klientov 8

29.01.2016 | Financie

Čo sa o vás dozvie hacker, keď sa pripojíte na verejnú wi-fi? Skúsili sme to

Čo sa o vás dozvie hacker, keď sa pripojíte na verejnú wi-fi? Skúsili sme to

Bezpečnosť surfovania po internete cez wi-fi pomocou smartfónu väčšina ľudí nerieši. Útočník však môže odhaliť a zneužiť veľa citlivých údajov. Redakcia TREND.sk to vyskúšala. Čo všetko sa o nás mohli dozvedieť? 3

24.11.2014 | Technológie

Stopli nadprácu úradníkov pri ochrane osobných údajov

Stopli nadprácu úradníkov pri ochrane osobných údajov

Novela zákona už od 15. apríla znižuje pokuty a odbúrava byrokraciu pri ochrane osobných údajov

28.03.2014 | Podnikanie

Vláda narýchlo mení ochranu osobných údajov. Tentoraz razantne

Vláda narýchlo mení ochranu osobných údajov. Tentoraz razantne

Z kontroverzného zákona, zaťažujúceho podnikateľov novými povinnosťami, vypadnú kľúčové ustanovenia

26.03.2014 | Technológie

Poverenie zodpovednej osoby v ochrane osobných údajov

Poverenie zodpovednej osoby v ochrane osobných údajov

Musíte mať zodpovednú osobu? Aké podmienky má spĺňať? Odpovede nájdete v článku

24.03.2014 | Podnikanie

Zákon o ochrane osobných údajov je problém aj pre Fica. Zrazu

Zákon o ochrane osobných údajov je problém aj pre Fica. Zrazu

Vláda odstraňuje byrokratické nezmysly v zákone expresnou novelou

20.03.2014 | Podnikanie