Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: reštaurácie

Hlavne nech je to blízko. Ako sa stravujú Slováci v práci?

Hlavne nech je to blízko. Ako sa stravujú Slováci v práci?

Návštevnosť kantín a reštaurácií narastá. Stravovacie návyky pracujúcich sa postupne menia 3

19.09.2019 | Relax

Ľudia budú viac informovaní o pôvode mäsa v reštauráciách

Ľudia budú viac informovaní o pôvode mäsa v reštauráciách

Ľudia budú lepšie informovaní o pôvode mäsa, ktoré konzumujú v stravovacích zariadeniach.

12.09.2019 | Ekonomika

Známy televízny šéfkuchár získal 100 miliónov

Známy televízny šéfkuchár získal 100 miliónov

A chce aj za ne za päť rokov otvoriť 100 reštaurácií 1

01.09.2019 | Aktuality

Toto sú pravé európske mestá pre fajnšmekrov

Toto sú pravé európske mestá pre fajnšmekrov

Vybrali sme TOP 15 európskych miest, kam sa oplatí ísť kvôli jedlu

26.07.2019 | Relax

Na Dunaji sa stretla kuchárska elita

Na Dunaji sa stretla kuchárska elita

Gurmán na Slovensku vyhlásil najlepšie reštaurácie, šéfkuchárov a somelierku

03.07.2019 | Aktuality

Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie

Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie

Reštaurácie a hotely hľadajú ekologickejšie alternatívy

24.06.2019 | Aktuality

Gastrobiznis chutí, ročne pribúdajú stovky reštaurácií a krčiem. Kuchári ale chýbajú

Gastrobiznis chutí, ročne pribúdajú stovky reštaurácií a krčiem. Kuchári ale chýbajú

Ide o obľúbenú podnikateľskú činnosť, hoci sektor trpí nedostatkom kuchárov aj čašníkov 4

29.05.2019 | Ekonomika

Krach Jamieho Olivera jeho zahraničné reštaurácie asi prežijú

Krach Jamieho Olivera jeho zahraničné reštaurácie asi prežijú

Najbližšie sú vo Viedni – na letisku aj v centre mesta a v Budapešti

23.05.2019 | Aktuality

Práca v hospitality nie je práca, ale životný štýl

Práca v hospitality nie je práca, ale životný štýl

Nepretržitá prevádzka, víkendové služby a nízke mzdy odrádzajú mladých, aby sa upísali hotelom a reštauráciám 2

27.04.2019 | TREND

Večera v skate parku alebo v divadle? Koncept gastra Forbidden Taste skončil Poctivci v jedle

Večera v skate parku alebo v divadle? Koncept gastra Forbidden Taste skončil

Mladí Slováci vytvorili v Prahe koncept zážitkovej gastronómie, ale chcú sa posunúť ďalej

16.04.2019 | Firmy

Najprv hobby, dnes coolový spôsob, ako zarábať na jedle

Najprv hobby, dnes coolový spôsob, ako zarábať na jedle

Milujú jedlo, chodia do reštaurácií alebo sami varia a zároveň ich baví o jedle písať

14.04.2019 | TREND

Foodbloger Čoje: Posty o jedle sú to najľahšie písanie, aké som v živote robil Rozhovor

Foodbloger Čoje: Posty o jedle sú to najľahšie písanie, aké som v živote robil

Daniel Feranec je nepísaným expertom na streetfood a cez sociálne siete ho sledujú tisíce fanúšikov, ktorým ovplyvňuje chute 2

08.04.2019 | Relax