Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: reštaurácie

Toto sú pravé európske mestá pre fajnšmekrov

Toto sú pravé európske mestá pre fajnšmekrov

Vybrali sme TOP 15 európskych miest, kam sa oplatí ísť kvôli jedlu

26.07.2019 | Relax

Na Dunaji sa stretla kuchárska elita

Na Dunaji sa stretla kuchárska elita

Gurmán na Slovensku vyhlásil najlepšie reštaurácie, šéfkuchárov a somelierku

03.07.2019 | Aktuality

Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie

Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie

Reštaurácie a hotely hľadajú ekologickejšie alternatívy

24.06.2019 | Aktuality

Gastrobiznis chutí, ročne pribúdajú stovky reštaurácií a krčiem. Kuchári ale chýbajú

Gastrobiznis chutí, ročne pribúdajú stovky reštaurácií a krčiem. Kuchári ale chýbajú

Ide o obľúbenú podnikateľskú činnosť, hoci sektor trpí nedostatkom kuchárov aj čašníkov 4

29.05.2019 | Ekonomika

Krach Jamieho Olivera jeho zahraničné reštaurácie asi prežijú

Krach Jamieho Olivera jeho zahraničné reštaurácie asi prežijú

Najbližšie sú vo Viedni – na letisku aj v centre mesta a v Budapešti

23.05.2019 | Aktuality

Práca v hospitality nie je práca, ale životný štýl

Práca v hospitality nie je práca, ale životný štýl

Nepretržitá prevádzka, víkendové služby a nízke mzdy odrádzajú mladých, aby sa upísali hotelom a reštauráciám 3

27.04.2019 | TREND

Večera v skate parku alebo v divadle? Koncept gastra Forbidden Taste skončil Poctivci v jedle

Večera v skate parku alebo v divadle? Koncept gastra Forbidden Taste skončil

Mladí Slováci vytvorili v Prahe koncept zážitkovej gastronómie, ale chcú sa posunúť ďalej

16.04.2019 | Firmy

Najprv hobby, dnes coolový spôsob, ako zarábať na jedle

Najprv hobby, dnes coolový spôsob, ako zarábať na jedle

Milujú jedlo, chodia do reštaurácií alebo sami varia a zároveň ich baví o jedle písať

14.04.2019 | TREND

Foodbloger Čoje: Posty o jedle sú to najľahšie písanie, aké som v živote robil Rozhovor

Foodbloger Čoje: Posty o jedle sú to najľahšie písanie, aké som v živote robil

Daniel Feranec je nepísaným expertom na streetfood a cez sociálne siete ho sledujú tisíce fanúšikov, ktorým ovplyvňuje chute 2

08.04.2019 | Relax

EÚ chce, aby bola v reštauráciách voda zadarmo

EÚ chce, aby bola v reštauráciách voda zadarmo

Majiteľom podnikov v západnej Európe sa to nepáči 2

27.03.2019 | Aktuality

Záujem Slovákov o kvalitné jedlo rastie. Aspoň začiatkom roka

Záujem Slovákov o kvalitné jedlo rastie. Aspoň začiatkom roka

Zimný festival jedla splnil účel, prišlo viac ľudí ako minulý rok

24.03.2019 | Aktuality

Aj na Slovensku sa bude zajtra večerať po francúzsky

Aj na Slovensku sa bude zajtra večerať po francúzsky

Do projektu Chuť Francúzska sa zapojilo 10 reštaurácií, najviac ich je v Košiciach

20.03.2019 | Aktuality