Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: reštaurácie

Nové pravidlá. Saudi zrušili oddelené vchody do reštaurácií pre mužov a ženy

Nové pravidlá. Saudi zrušili oddelené vchody do reštaurácií pre mužov a ženy

Cieľom bolo zabrániť stretávaniu sa mužov a žien bez príbuzenského vzťahu na verejnosti 1

09.12.2019 | Ekonomika

Reštauráciám hrozia sankcie, ale zatiaľ nevedia za čo

Reštauráciám hrozia sankcie, ale zatiaľ nevedia za čo

Podniky netušia, ako majú podľa novelizácie zákona pri jedlách z mäsa zverejňovať krajinu jeho pôvodu 11

06.12.2019 | Aktuality

Prečo je víno v našich reštauráciách také drahé?

Prečo je víno v našich reštauráciách také drahé?

Slovenské vína sú v podnikoch luxusný tovar – aspoň podľa cien 2

06.11.2019 | Víno

Na hus a kačku nedáme dopustiť, ale ide to aj inak

Na hus a kačku nedáme dopustiť, ale ide to aj inak

Na stoloch reštaurácií zavládli chute jesene

04.11.2019 | Aktuality

Najväčšia gastroskupina robí veľké zmeny

Najväčšia gastroskupina robí veľké zmeny

Medusa Group mení názov, logo, sídlo aj stratégiu

25.10.2019 | Aktuality

Zamestnávajú vyhorených aj mentálne postihnutých. Ako sa darí sociálnym podnikom?

Zamestnávajú vyhorených aj mentálne postihnutých. Ako sa darí sociálnym podnikom?

Z minulosti si nesú nálepku podozrivých firiem

23.10.2019 | Firmy

Kráľ ruskej pizze tiahne na Európu. Do piatich rokov chce otvoriť tisíc prevádzok

Kráľ ruskej pizze tiahne na Európu. Do piatich rokov chce otvoriť tisíc prevádzok

V najbližších piatich rokoch plánuje masívnu expanziu do Európy, Afriky a Ázie

17.10.2019 | Firmy

Hlavne nech je to blízko. Ako sa stravujú Slováci v práci?

Hlavne nech je to blízko. Ako sa stravujú Slováci v práci?

Návštevnosť kantín a reštaurácií narastá. Stravovacie návyky pracujúcich sa postupne menia 3

19.09.2019 | Relax

Ľudia budú viac informovaní o pôvode mäsa v reštauráciách

Ľudia budú viac informovaní o pôvode mäsa v reštauráciách

Ľudia budú lepšie informovaní o pôvode mäsa, ktoré konzumujú v stravovacích zariadeniach.

12.09.2019 | Ekonomika

Známy televízny šéfkuchár získal 100 miliónov

Známy televízny šéfkuchár získal 100 miliónov

A chce aj za ne za päť rokov otvoriť 100 reštaurácií 1

01.09.2019 | Aktuality

Toto sú pravé európske mestá pre fajnšmekrov

Toto sú pravé európske mestá pre fajnšmekrov

Vybrali sme TOP 15 európskych miest, kam sa oplatí ísť kvôli jedlu

26.07.2019 | Relax

Na Dunaji sa stretla kuchárska elita

Na Dunaji sa stretla kuchárska elita

Gurmán na Slovensku vyhlásil najlepšie reštaurácie, šéfkuchárov a somelierku

03.07.2019 | Aktuality