Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom

Tag: recenzia

Pozrite si tento seriál a uvidíte dystópiu najbližšieho desaťročia Recenzia

Pozrite si tento seriál a uvidíte dystópiu najbližšieho desaťročia

Seriál Years and Years rozpracováva svet, v ktorom došlo k nástupu európskeho nacionalizmu 13

08.07.2019 | Relax

Seriál Black Mirror stratil napätie. Ide o najväčšie sklamanie od True Detective Recenzia

Seriál Black Mirror stratil napätie. Ide o najväčšie sklamanie od True Detective

Epizódy najnovšej série populárneho titulu Netflixu sa menia z technologickej dystopie skôr na romantickú drámu 7

20.06.2019 | Televízia

Videli sme film o Jacksonovi. Je výpoveďou, ako v sebe spracúvame traumy Recenzia

Videli sme film o Jacksonovi. Je výpoveďou, ako v sebe spracúvame traumy

Televízia HBO uviedla dvojdielny dokument, podľa ktorého spevák zneužíval deti 3

13.03.2019 | Televízia

Odpoveď na zlyhania trhovej ekonomiky? Radikálne trhy Knihožrút

Odpoveď na zlyhania trhovej ekonomiky? Radikálne trhy

Glen Weyl a Eric Posner ponúkajú návrhy, ktoré sa mnohým nemusia páčiť. No zúfalé časy volajú po „zúfalých“ riešeniach 15

11.03.2019 | TREND

Opravme pokazený koncept HDP, pomôžeme sebe i planéte Knihožrút

Opravme pokazený koncept HDP, pomôžeme sebe i planéte

Hrubý domáci produkt v sebe zahŕňa aj čiernu ekonomiku a znečisťovanie, nezapočítava zasa mnohé prospešné činnosti, pripomína kniha The Growth Delusion 2

24.11.2018 | TREND

Príbeh od konca. Kniha o Janovi a Martine pripomína, prečo chodíme na námestia Knihožrút

Príbeh od konca. Kniha o Janovi a Martine pripomína, prečo chodíme na námestia

Kniha Umlčaní nie je práve čítanie pod stromček, zato ide o podstatné historické memento

19.11.2018 | Ekonomika

Zážitok, ktorý by ste v rodinnom dome nečakali

Zážitok, ktorý by ste v rodinnom dome nečakali

Penzión Drak - reštaurácia

07.11.2018 | Reštaurácie

O svete vieme žalostne málo. Aj šimpanzy by jednoduchý test znalostí zvládli lepšie Knihožrút

O svete vieme žalostne málo. Aj šimpanzy by jednoduchý test znalostí zvládli lepšie

Recenzia | Zosnulý Hans Rosling po sebe zanechal knihu Factfulness, ktorá jeho odkaz o dôležitosti faktov predlžuje o ďalšie dlhé roky. Svet vidí pozitívnejšie, než ho bežne vnímame

28.08.2018 | TREND

Samsung Galaxy Note 9: Najlepší smartfón na planéte je tu, už sa predáva Recenzia

Samsung Galaxy Note 9: Najlepší smartfón na planéte je tu, už sa predáva

Vylepšil všetko podstatné po predchodcovi a za svoje luxusné služby si necháva kráľovsky zaplatiť 1

24.08.2018 | Technológie

Akú knihu si vziať na dovolenku? Redaktori TRENDU ponúkajú pár tipov

Akú knihu si vziať na dovolenku? Redaktori TRENDU ponúkajú pár tipov

Knižné tipy, ktoré vám spríjemnia letné prázdniny

12.07.2018 | Relax

Falošné recenzie: koľko stojí chvála hlúposti či päť hviezdičiek

Falošné recenzie: koľko stojí chvála hlúposti či päť hviezdičiek

Hodnotenia na internete sú mocným nástrojom na vyššie predaje. Rozlíšiť tie fiktívne je náročné 8

03.07.2018 | Podnikanie

Kyvadlo dejín smeruje k väčším zásahom štátu do ekonomiky Knihožrút

Kyvadlo dejín smeruje k väčším zásahom štátu do ekonomiky

Belgický ekonóm Paul de Grauwe v knihe Limity trhu opisuje meniaci sa vplyv voľného trhu a štátnych zásahov doň 33

28.04.2018 | TREND